Χονδρική B2B

Η Fieldmann έφτασε στην Ελλάδα

Γίνετε συνεργάτης μας

Το να γίνετε συνεργάτης χονδρικής πώλησης προϊόντων Fieldmann είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας. Η Fieldmann είναι μια γνωστή εταιρεία ποιοτικών προϊόντων για το σπίτι. Ως συνεργάτης χονδρικής, θα λάβετε μειωμένες τιμές στα προϊόντα Fieldmann, που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά και να αυξήσετε την κερδοφορία σας. Επιπλέον, ως αντιπρόσωποι των προϊόντων της Fieldmann στην Ελλάδα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης (service) και επισκευών εγγύησης από το τεχνικό μας τμήμα εντός Αθηνών όπως επίσης και την παροχή διαφημιστικού υλικού για τις καταχωρήσεις στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας. Η συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία όπως η Fieldmann μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται για διαφορετικές εφαρμογές, μπορείτε να προσφέρετε μια ποικιλία προϊόντων στους πελάτες σας και να καλύψετε τις διάφορες ανάγκες τους. Συνολικά, το να γίνετε συνεργάτης χονδρικής μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε την κερδοφορία της.

Μέσα από την πλατφόρμα B2B που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή πατώντας εδώ στην συέχεια μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα μας με ρόλο συνεργάτη χονδρικής και να βλέπετε απευθείας τις τιμές χονδρικής από την ιστοσελίδα που βρίσκεστε. Εκτός της προβολής των τιμών μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία απευθείας online μέσω του συστήματος με επιλεγμένους μεθόδους αποστολής και πληρωμής που έχουμε ορίσει για τους συνεργάτες χονδρικής. 

Επίσης στους συνεργάτες μας παρέχουμε πρόσβαση στον κατάλογο XML που μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να συγχρονίσετε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο fieldmann.com.gr με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτόματη ενημέρωση του αποθέματος, των προτεινόμενων τιμών λιανικής και άλλων σημαντικών πληροφοριών και περιεχομένου.

Για να πραγματοποιήσετε αίτηση εγγραφής σαν συνεργάτης χονδρικής πατήστε στο παρακάτω κουμπί η εναλλακτικά καλέστε μας στο 210 4913132 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ως συνεργάτης της Fieldmann Greece το κατάστημα σας λαμβάνει πολλά προνόμια όπως την δυνατότητα εξυπηρέτησης επισκευών / service και κάλυψη εγγυήσεων, την δυνατότητα απόκτησης διακριτικού σήματος σε πλατφόρμες ηλεκτρονικής πώλησης όπως το Skroutz.gr και Bestprice.gr που αυτομάτος αυξάνουν την αξιοπιστία και το κύρος του καταστήματος σας βοηθόντας τους αγοραστές να διακρίνουν τα καταστήματα που είναι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές, εισέρχεστε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον πώλησης, λαμβάνετε το νεότερο διαφημιστικό υλικό για καμπάνιες και προωθήσεις καθώς και άλλα προνόμια που θα ανακαλύψετε καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι προς την επιτυχία!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

NEWSLETTER