Εξυπηρέτηση Αγοραστών

Επιστροφές & Αλλαγές

Διαδικασία Αλλαγής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή στα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος εφόσος η συσκευασία του προϊόντος είναι στην αρχική της κατάσταση και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ίσης, μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση μικρότερης αξίας η διαφορά θα σας δόθεί σε μορφή κουπονιού που θα μπορείτε να αξιοποιήσετε σε μελλοντικές σας αγορές. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας θα πρέπει να γίνει εξόφληση της διαφοράς κόστος από μεριά σας πριν πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Εαν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε άμεσα το προϊόν με κάποιο προς αντικατάσταση του, μπορείτε να ζητήσετε να σας δοθεί πιστωτικό κουπόνι ίσης αξίας με την τιμή του προϊόντος για μελλοντικές αγορές.

Για να ισχύσουν τα παραπάνω ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την μεταφορά του προϊόντος προς τις εγκαταστάσεις μας και να αναλάβει το κόστος μεταφοράς.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας θα αξιολογήσει την κατάσταση του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη του σταδίου αξιολόγησης σχετικά με το εαν είναι σε κατάσταση ώστε να πραγματοποιηθεί αλλαγή – επιστροφή.

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρεία μας αποστάλθηκαν ελαττωματικά προϊόντα τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης και το κόστος της αλλαγής.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας αποστάλθηκαν ελαττωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη και τα έξοδα της αντικατάστασης. Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, μετά το πέρας της ημέρας, η εταιρεία μας δεν έχει ουδεμία ευθύνη για την κακή χρήση του προϊόντος και θα πραγματοποιηθεί η “Διαδικασία αλλαγής” όπως αναγράφει παραπάνω.

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Σε αρκετές περιπτώσεις

Επιστροφή Χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων 10€ που αφορούν στην διαχείριση της παραγγελίας και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την συσκευασία του.

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια;

NEWSLETTER